top of page

Arabia kaikuu -festivaali

2 0 2 4

Arabia kaikuu -festivaali kaiuttaa Arabianrantaa jo kolmatta kertaa! 

Suomalainen liedmusiikki valtaa Arabianrannan kolmeksi päiväksi 2.–4.6.2024. Arabia kaikuu -liedkollektiivin tuottama festivaali tarjoaa monipuolisen kattauksen kotimaista laulumusiikkia. Luvassa suomalaisten naissäveltäjien ja -runoilijoiden kynänjälkeä, suomalaista melankoliaa, metsän lohtua sekä kauneimpia suomalaisia liedklassikoita. Musiikin tarjoilevat Arabia kaikuu -liedkollektiivin upeat taiteilijat. Tervetuloa elämysten pariin!

sävelten tyttäret.png

Sävelten tyttäret

Naisten säveltämää musiikkia

Kuka oli Aili Auer? Entä millaista musiikkia sävelsi Greta Dahlström? 

Annalan huvila

Säkeiden tyttäret

Naisten lyriikkaa

Runo on liedin sydän. Säveltäjä pukee runon säkeet säveliksi, ja laulaja ja pianisti vuorostaan tulkitsevat sanojen ja sävelten yhteispeliä. 

Paavalinkirkko

säkeiden tyttäret.png
melankolia.png

Sydämessä itkee

Lauluja suomalaisesta melankoliasta

”Soitto on suruista tehty / murehista muovaeltu: / koppa päivistä kovista, / emäpuu ikipoloista, / kielet kiusoista kerätty, / naulat muista vastuksista.” 

Kammari, Metropolia

Metsän lohtu

Musiikillinen lepohetki

Suomalainen metsä tarjoaa rauhaa ja lohtua maailman pauhinassa. Se on legendaarinen ja mystinen paikka, tonttujen, haltijoiden ja muiden taruhahmojen koto.

Kääntöpaikka

metsä.png
bryk.png

Suussasulavia säveliä

Illalliskonsertti

Bistro Bryk ja Arabia kaikuu tarjoavat yhdessä moniaistillisen taide-elämyksen,  jossa nautitaan kesäisestä ruoasta ja juomasta sekä suomalaisen laulumusiikin klassikoista. Tule nauttimaan suomalaisen kesäyön parhaista puolista!

Bistro Bryk

Työryhmä 2024

Tämän vuoden festivaalin järjestämisestä vastaavat taiteellinen johtaja Armaan Madar sekä työryhmä Samu Hautaniemi, Sofia Hiltunen, Susanna Kinnula, Peppi Lindeman, Kirsi Leutonen, Kristoffer Malm, Saara Pääkkönen, Maija Rautasuo, Tiina Salminen ja Mea Tikkanen.

bottom of page